На «Дарударе» мы дарим друг другу свои услуги и вещи, безвозмездно и бесплатно. Узнать больше
Подарено

Підліткові книжки

Підліткові або для середнього-старшого шкільного віку книжки. Стан нормальний. Зміст під катом.

Пересилаю Укрпоштою, міст-експресом (акція — безкоштовно).
Все о книге Коко. Щоденник Вже рік, відколи Коко, дівчинка-вампір, почала вести щоденник, і за цей час багато чого відбулося: класна поїздка до Італії, її перша справжня робота, випускний бал, стрес через учительку біології, стрес через маму, стрес через подружок — НІ!!! Брітта з Йозефіною — НАЙКРАЩІ! А потім ще їй зустрівся ҐАБРІЕЛЬ… Це захопливий роман-комікс з купою кажанчиків у животі, радощами, сльозами й особливим «Малиновим морозивом»!
Підліткова повість «солоні поцілунки»
Навіть і подумати не могла Мілка, що в день її чотирнадцятиліття вибухне стільки проблем. На межі краху опиниться все, що було ідеальним чи виглядало таким. Сім’я, в якій батьки роками після смерті сина не спілкуються. Чарівна зовнішність, якій бракує хіба що грудей більшого розміру. Високі оцінки, крім із кількох точних предметів. Близька подруга, якої не зрозуміти. Звабливий хлопець, який ще не знає себе. Запаморочливі французькі поцілунки із солоним присмаком сліз… Як склеїти те, що розбито вщент? І чи потрібно склеювати — чи не краще позбутися його? Коли дорослішаєш, усе стає таким заплутаним. Часом не можна ступити й кроку, щоб не скривдити чиїхось почуттів. Доводиться вибирати між трьома закоханими хлопцями.Визнавати свою провину

Укрпошта
Міст-експрес (безкоштовно у травні)
  • Olya___
    Olya___ 2816Днепропетровск кому подарено 24 aug 2021, 14:21
    Женя, с удовольствием пожелаю твой дар. Буду заставлять дочку читать!
     
    • Lyovushka
      а зачем заставлять)) Вы начинайте с нею читать, потом садитесь рядом либо другую книжку свою читайте либо скажите, что «глаза-устали-читай-мне интересно-слушать»)))) Мои дети в восторге, когда я слушаю их чтение))) Такой вот подкуп — добиться внимания хоть таким способом)
       
Войдите на сайт, чтобы писать комментарии.

~Благодарности

Отдается в дар «Підліткові книжки»
Женя, спасибо тебе огромное за книги.завтра с удовольствием начнём читать. Спасибо тебе большое за дар!!!

~ Также подарено